Kus en knuffelbriefjes voor papa

vaderdagspel sos kinderdorpen

vaderdagspel sos kinderdorpen

vaderdagspel sos kinderdorpen

vaderdagspel sos kinderdorpen

vaderdagspel sos kinderdorpen

Vaderdag is de ideale gelegenheid om de papa’s in het middelpunt van de belangstelling te zetten. Dat kan door een zelfgemaakt cadeautje, een leuk geschenk of door een fijn familiemoment in te bouwen. Want het zijn net die momenten die het leven buitengewoon maken. En laat net dat kostbare hetgene zijn dat SOS Kinderdorpen in de verf wil zetten met hun Vaderdagsspel.

Zij ontwikkelden een snuffel- en knuffeltocht spel waarmee je de papa kan laten weten waarom je zo trots bent op hem, waarom je hem zo ontzettend lief vindt, wat zijn superkracht is,… De ideale manier om complimentjes te strooien op Vaderdag.

Hoe ga je te werk?
1. Download de kus-en knuffelbriefjes, druk ze af en knip ze uit
2. Vul de briefjes in
3. Verstop ze in huis en dan is het afwachten of papa een goede speurneus is…

Je kan hem ook aanmoedigen in zijn zoektocht door hints te geven, aan te moedigen of hem te helpen met de woorden ‘warm’ of ‘koud’. Go dad!

Geef je graag nog een symbolisch cadeautje erbovenop dan kan je in de webshop van SOS Kinderdorpen kiezen voor een leuk cadeau. Door een geschenk te kopen, geef je een kind in nood de kans om één trimester naar school te gaan of hem of haar met zijn familie te herenigen. Met dit extra cadeau zorg je voor dubbel geluk want je schenkt warmte en liefde aan een kind dat niet het geluk heeft om bij zijn ouders op te groeien.

Vaderdag gaat om geven… niet in waarde maar in liefde en daden en daar is dit initiatief het beste voorbeeld van. Liefste papa’s overal, geniet ervan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *