In de media

  Mijn eigen rubriek op Goed Gevoel

Wekelijks kan je op woensdag terecht bij Goed Gevoel.Be voor een blik achter de schermen van mijn 12 challenges. Daar krijg je een exclusieve blik op al mijn zweet, bloed en tranen. En een antwoord op de meest gestelde vraag ooit ‘Hoe doe jij dat toch?’

Te gast bij Ment tv

Challenge van de maand april: 24u televisie maken op Ment tv. Dus ging ik bij hun langs in de studio om te praten over mijn blog, de challenges en onze toekomstige samenwerking.

 

Interview op Radio 2

Naar aanleiding van mijn verjaardagschallenge werd ik uitgenodigd door Radio 2 Vlaams-Brabant. Een interview rond het waarom, het waar en het wanneer. Met als kers op de taart: leuke verjaardagswensen.

interview radio 2 buitengewoonanders

 

Buitengewoonanders bij Nostalgie

12 challenges, 12 maanden, 1 persoon. Genoeg stof voor een interview op Nostalgie. Een gesprek naar aanleiding van mijn buitengewoon project. Meteen ook de uitgelezen kans voor een oproep naar extra uitdagingen en naar jarigen voor challenge nr. 1.